Αρχικό Dwyer 2060 αργίλιο μετρητών πίεσης Magnehelic διαφορικό

Τόπος καταγωγής ΗΠΑ
Μάρκα Dwyer
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου 2060
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή USD$35/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες Χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 500

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό Αργίλιο Ακρίβεια μέτρησης +/-2%
Όρια πίεσης -20 στο Hg. 15 psig Όρια θερμοκρασίας 20 σε 140°F
Μέγιστη μέτρηση 0-60 " WC Βάρος 0.25KG
Υψηλό φως

Μετρητής πίεσης Dwyer 2060 διαφορικός

,

Διαφορικός μετρητής πίεσης Magnehelic

,

Μετρητής πίεσης Dwyer 2060 magnehelic

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ο διαφορικός μετρητής πίεσης μικροϋπολογιστών που χρησιμοποιείται για να μετρήσει την πίεση ανεμιστήρων και εξαεριστήρων, την αντίσταση φίλτρων, τη ταχύτητα ανέμου, την πίεση φούρνων, τη διαφορική πίεση πιάτων στομίων, τη στάθμη ύδατος φυσαλίδων και τον υγρό ενισχυτή ή την πίεση υδραυλικών συστημάτων. Που χρησιμοποιεί τα χωρίς τριβή μαγνητικά συστατικά, μπορεί γρήγορα να μετρήσει τον αέρα μικροϋπολογιστής-πίεσης ή τα non-corrosive αέρια, συμπεριλαμβανομένου θετικός, αρνητικός (κενό) ή του διαφορικού. Καμία ένδυση, υστέρηση και εκκαθάριση. Μη πλήρωση, εξάτμιση και πάγωμα. Αυτό το σχέδιο έχει αντιδονητικό, αντι-κούνημα και η υψηλή ικανότητα υπερπίεσης, εσείς μπορεί να εγγυηθεί την πρόσβαση στη υψηλή ακρίβεια. Ο αντίκτυπος σχεδίου, ο κλονισμός και η προστασία υπερφόρτωσης.

Εμπορικό σήμα Dwyer
Ean 0785138746937
Βάρος στοιχείων 1,20 λίβρες
Υλικό Αργίλιο
Μέγιστη μέτρηση 0-60 " WC
Ακρίβεια μέτρησης +/-2%
Πρότυπος αριθμός 2060
 • Litho-τυπωμένη η ακρίβεια κλίμακα είναι ακριβής και εύκολο να διαβαστεί.
 • Ο κόκκινος τοποθετημένος αιχμή δείκτης της υποβαλλόμενης σε θερμοθεραπεία σωλήνωσης αργιλίου είναι εύκολο να δει. Τοποθετείται άκαμπτα στον άξονα ελίκων.
 • Οι στάσεις δεικτών του φορμαρισμένου λάστιχου αποτρέπουν over-travel δεικτών χωρίς ζημία.
 • Η συνέλευση του «Wishbone» παρέχει να τοποθετήσει για τον έλικα, τα ρουλεμάν ελίκων και τον άξονα δεικτών.
 • Τα ρουλεμάν Jeweled είναι που τοποθετούνται ανθεκτικά στους κραδασμούς παρέχετε την ουσιαστικά τριβή-ελεύθερη κίνηση για τον έλικα. Η κίνηση μετρίασε με το υψηλό ρευστό σιλικόνης ιξώδους.
 • Μηά βίδα ρύθμισης βρίσκεται βολικά στην πλαστική κάλυψη, και είναι προσιτή χωρίς αφαίρεση της κάλυψης. O-ring η σφραγίδα παρέχει τη συμπίεση πίεσης.
 • Ο έλικας είναι ακρίβεια που γίνεται από ένα κράμα της υψηλής μαγνητικής διαπερατότητας. Τοποθετημένος μέσα τα ρουλεμάν, γυρίζει ελεύθερα, μετά από το μαγνητικό πεδίο για να κινήσει το δείκτη πέρα από την κλίμακα.
 • Samarium ο μαγνήτης κοβαλτίου που τοποθετείται από τη μία πλευρά της άνοιξη σειράς περιστρέφεται τον έλικα χωρίς μηχανικούς συνδέσμους.
 • Το βαθμολογημένο ελατήριο σειράς είναι επίπεδος χάλυβας άνοιξη. Το μικρό εύρος της κίνησης βεβαιώνει τη συνέπεια και τα μακρά ζωή. Αντιδρά στην πίεση στο διάφραγμα. Ζήστε μήκος διευθετήσιμο για τη βαθμολόγηση.
 • Το λαστιχένιο διάφραγμα σιλικόνης με ολοκληρωτικά φορμαρισμένο O-ring υποστηρίζεται από μπροστινό και πίσω μέρος τα πιάτα. Είναι κλειδωμένο και σφραγισμένο σε θέση με ένα σφραγίζοντας πιάτο και ένα διατηρώντας δαχτυλίδι. Η κίνηση διαφραγμάτων είναι περιορισμένη για να αποτρέψει τη ζημία λόγω των υπερπιέσεων.
 • Χυτή η κύβος περίπτωση αργιλίου είναι ακρίβεια που γίνεται και iridite-που βυθίζεται για να αντισταθεί την αλατισμένη δοκιμή διάβρωσης ψεκασμού 168 ώρας. Εξωτερικό που τελειώνουν στο ψημένο σκούρο γκρι hammerloid. Ένα μέγεθος περίπτωσης χρησιμοποιείται για όλες τις τυποποιημένες επιλογές πίεσης, και και για την επιφάνεια και για το επίπεδο μοντάρισμα.
 • Το βούλωμα εκρήξεων του λάστιχου σιλικόνης προστατεύει από την υπερπίεση 15 psig εκτίμησε τα πρότυπα. Ανοίγει περίπου 25 psig.
 • O-ring η σφραγίδα για την κάλυψη βεβαιώνει την ακεραιότητα πίεσης της περίπτωσης.Αρχικό Dwyer 2060 αργίλιο μετρητών πίεσης Magnehelic διαφορικό 0Αρχικό Dwyer 2060 αργίλιο μετρητών πίεσης Magnehelic διαφορικό 1Αρχικό Dwyer 2060 αργίλιο μετρητών πίεσης Magnehelic διαφορικό 2